Acupunctuur in Barneveld

Ben jij op zoek naar een praktijk in omgeving Barneveld voor een acupunctuur behandeling? Dan is Yangguang de praktijk waar je naar op zoek bent. Acupunctuur kan helpen bij een verscheidenheid aan klachten. Denk daarbij aan gewrichtspijn, hooikoorts, migraine en nog veel meer. Acupunctuur kan de intensiteit van deze klachten verminderen, of zelfs doen verdwijnen.

Maak voor een professionele behandeling een afspraak bij de acupunctuurpraktijk Yangguang. Deze praktijk is gevestigd in Putten en gespecialiseerd in traditionele Chinese geneeskundige praktijken en energetische therapie. Benieuwd en wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Yangguang – Chinese acupunctuur praktijk nabij Barneveld

Bij welke klachten helpt acupunctuur?

Gezondheidsklachten kunnen je leven behoorlijk dwars zitten. Het is daarom heel begrijpelijk dat je op zoek bent naar behandelingen die de intensiteit van je klachten kunnen verminderen, of er zelfs voor kunnen zorgen dat deze in hun geheel verdwijnen. Acupunctuur is zo’n soort behandeling. Deze behandeling wordt al eeuwen toegepast voor de behandeling van allerlei klachten en situaties, waaronder vermoeidheid, depressie, burn-outs, overspannenheid, verkoudheid, rugpijn, darmklachten, insomnia, blessures en nog veel meer.

Vergoed door de verzekeraar

Als je een afspraak voor een acupunctuur behandeling maakt, wordt deze afspraak vergoed door je verzekeraar. Dit geldt voor alle verzekeraars. Dat komt omdat acupunctuur binnen de geneeskundige behandelingen valt die voor vergoeding in aanmerking komen. Wil je hier meer over weten? Dan kun je praktijk Yangguang of je verzekeraar zelf vragen om meer informatie over het laten vergoeden van de behandeling.

Neem contact op voor een afspraak

Ben je benieuwd naar een acupunctuur behandeling en wil je daarom graag een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op met acupunctuurpraktijk Yangguang nabij Barneveld. Je kunt bellen naar 06 44 225 211, een e-mail sturen of gebruik maken van het online contactformulier.