Professionele magazijn inrichting en montage

Beschikt u over een magazijn dat u door een professional wilt laten inrichten en monteren? Maak dan kennis met DPV Montage. Een professioneel ingericht en gemonteerd magazijn zorgt ervoor dat er veilig en efficiënt gewerkt kan worden. Onze ingenieurs hebben het inzicht en de kennis om magazijnen op maat in te richten en te monteren.

Ook kunnen we magazijnen die al in gebruik zijn keuren. Op basis daarvan stellen we adviesrapporten op over het innoveren en verbeteren van uw magazijn inrichting. Benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hoe kunnen we u helpen?

DPV Montage bidet veel mogelijkheden aan als het aankomt op stellingen en constructies. Om efficiënt te kunnen werken dient uw magazijn zo goed mogelijk ingericht te zijn. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat u over voldoende ruimte beschikt, ongeacht de hoeveelheid producten waarmee u werkt. Voor een perfect ingericht magazijn dat aan veiligheidsvoorwaarden voldoet biedt DPV Montage allerlei goederen en diensten aan.

  • Montage van magazijnstellingen;
  • Demontage van magazijnstellingen;
  • Keuring van stellingen als legbordstellingen en palletstellingen;
  • Reparaties van magazijnstellingen;
  • Magazijn verhuizen of veranderen.

Tips om uw magazijn beter in te richten

We geven hier wat tips voor een betere inrichting van uw magazijn:

  1. Maak gebruik van verrijdbare stellingen om uw opslagcapaciteit verder uit te breiden
  2. Zorg dat alles is ingericht op basis van eenrichtingsverkeer
  3. Koop entresolvloeren om de beschikbare ruimte in uw magazijn efficiënter te maken
  4. Last but not least: schakel DPV Montage in! Wij zijn namelijk dé specialist als het op magazijninrichting aankomt

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie over onze dienstverlening of het aanvragen van een offerte kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 54 33 78 31, per e-mail en door middel van het contactformulier op onze website.