Relatieproblemen? Zoek hulp!

Het kan zijn dat de relatie tussen jou en je partner niet helemaal lekker loopt. Jullie lopen vast in je relatie en je ziet eigenlijk geen verbetering. Dan is een relatietherapeut misschien wel de juiste optie! Er zijn in Nederland veel goede relatietherapeuten. Ik heb er een aantal uitgezocht en op een rijtje gezet. Zo hoef jij alleen maar te kiezen welke relatietherapeut het beste bij jou en jouw partner past zodat je snel een afspraak kan maken!

Erwin Smidt

Erwin Smidt is een ervaren psycholoog in Amersfoort en omgeving. Hij is gespecialiseerd in relatietherapie en maakt gebruik van EFT, systemisch- en energetisch werk. Hij kijkt samen met jou en jouw partner wat jullie nodig hebben om weer een goede weg in te slaan met jullie relatie. Samen helpt hij jullie om de liefde en aandacht weer centraal te laten staan.

Machteld van der Heul

Machteld van der Heul is gespecialiseerd in psychotherapie en relatietherapie in Schiedam. Tijdens deze therapie staan niet de problemen van jou en jouw partner centraal, maar jullie als persoon. Machteld maakt bij deze vorm van therapie gebruik van intensieve gesprekken en praktische oefeningen. Zo komen jullie samen tot de kern van het probleem en kan er een oplossing gevonden worden.

Anil Chopra

Daar waar de twee eerder genoemde therapeuten een psycholoog en een psychotherapeute zijn, is Anil Chopra dat juist weer niet. Hij is een medium in Amsterdam en is gespecialiseerd in het zoeken naar oplossingen bij liefdesrelaties, vriendschappen, familierelaties en werk gerelateerde relaties. Het punt wat hier centraal staat is het weghalen van angsten en blokkades. Bij Anil Chopra hoef je niet in zijn praktijk aanwezig te zijn. Je kunt ook kiezen voor telefonische consulten.

Rogier Messersmid

Rogier Messersmid is relatietherapeut in Rotterdam en Den Haag. Hij is een therapeut die altijd snel in beeld heeft wat er speelt en hoe dit opgelost kan worden. Zijn doel is om weer harmonie tussen jou en jouw partner te creƫren en om conflicten bij te leggen. Hij is opgeleid als psychosociaal therapeut en is gespecialiseerd in relatietherapie. Bij hem staat de situatie tussen jou en jouw partner centraal en niet de problematiek!

Zoek altijd hulp!

Heb je het idee dat je samen met je partner niet meer uit de relatieproblemen komt? Zoek dan altijd hulp! Het is geen schande als je hulp zoekt. Alle therapeuten staan altijd voor jou en jouw partner klaar om jullie weer verder vooruit te helpen!