U wilt weer rustig slapen

U wilt weer rustig slapen

Als u slaapt, ontspannen alle spieren, inclusief uw tong. Bij sommige mensen zorgt dit ervoor dat de tong in de keel valt en zo de luchtpijp (gedeeltelijk) blokkeert. Terwijl de lucht nu door de vernauwde luchtdoorgang stroomt, zal het zachte weefsel in uw keel trillen, terwijl u in- en uitademt. Vijftig procent van de Nederlandse bevolking snurk. Dit kan een grote invloed hebben op hun dagelijks leven. Symptomen als stress, vermoeidheid, psychische problemen en zich slecht voelen kunnen het gevolg zijn van een verstoorde nachtrust. TTL-Appelhof biedt een minimaal invasieve manier om u te helpen opnieuw een goede nachtrust te krijgen.

De oplossing komt uit het tandtechnisch laboratorium.

De snurkbeugel van TTL-Appelhof kan het snurken stoppen. Het toestel bestaat uit een comfortabele laag die aan de binnenkant zacht is en aan de buitenkant hard. Het mondstuk kan afzonderlijk op de boven- en ondertanden worden geplaatst.

Kan iedereen het gebruiken

Het gebit moet in goede staat zijn om een goede basis voor de snurkbeugel te vormen. Daarom is deze MRA niet voor iedereen geschikt. U moet een gezond gebit hebben. Als u op dit moment een kunstgebit draagt, kan er ook een snurkbeugel voor u gemaakt worden bij TTL-Appelhof. Daarvoor moet het onderste kunstgebit vastgemaakt zijn op implantaten. Voor prothesen bovenaan in de mond is dit niet eens nodig.